BIOGRAPHY

PHILOSOPHY
PROJECTS
CONTACT

Location:  lIsandong-gu, Goyang-si, Korea
Program:  Housing
Category:  Architecture Work
Total Area:  
151.74㎡
Image Credit:  Yang woosang

The housing is built around an axis, open interior spaces as if it were a choice, constrained by high walls externally and internally flooded with light. For the main hall can access the exhibition halls auditorium and library. The upper terrace the floor and gives a magnificent view of the historic town, and will include integrating the author of the building. The windows of the gallery are oriented to the north and south. The selection of sun is less important on the south side because this side is exposed to direct sunlight only for a short period in the summer under the conditions that allow easy protection.

<<     Library House     
<
>