BIOGRAPHY

PHILOSOPHY
PROJECTS
CONTACT


Location:  Paju-ri, Paju-si, Gyeonggi-do, South Korea
Program:  Private House
Category:  Architecture Work
Total Area:  80.36


This house project was to build a small residence for a solo in their 50's. As the site was located in an overcrowded area, the client  requested a house that creates a spacious  feel inside  the house, instead of being open to outside. The accuracy and robustness of the gray cube is in contrast a flexible housing environments that enables constant interaction between them and with the outside. Within the project an important aspect is the treatment of courtyard. The courtyard is used to express at the same time emphasizing the relationship between inside and outside, between the natural and historical.

<<     Small House in Paju     
<
>